Havelandseweg 8F, 6991 GS, Rheden
026 - 303 9 306
06 51 67 22 77

Licht

Licht

Gepolijste koplampen

Met het ingaan van de wintertijd is het licht op uw auto van levensbelang. De veiligheid kan worden gegarandeerd en vervelende boetes worden uitgesloten. Zoals elk jaar zullen er ook nu weer talloze controles door het hele land plaatsvinden.

Boele & Van Emden hebben een flinke voorraad aan lampen en lampjes, zowel halogeen, xenon als led. Dus als die koplamp of dat stadslicht, het remlicht of het kentekenplaatlampje defect zijn, is het slim om meteen even een afspraak te maken. Meestal is het in vijf minuten gepiept.

Zowel bezitters van een BMW, onze specialiteit, als alle andere merken auto’s zijn van harte welkom. Wij brengen u graag veilig op weg.

Bij bijna alle auto’s wordt de lichtsterkte na verloop van tijd minder, doordat het glas voor de koplamp doffer wordt. Een logisch gevolg van het rijden: de koplampen doorstaan weer en wind, en het glas of het kunststof raakt bekrast. De lichtopbrengst meten wij altijd voor de APK, en is tussentijds ook verstandig om te doen.

Boele & Van Emden hebben bepaalde dagen, meestal in het weekend, waarin we de koplampen van auto’s met professionele apparatuur polijsten. Hierdoor komt de lichtopbrengst terug. Weer is de veiligheid van belang. Daarom is te weinig lichtopbrengst ook meteen een punt van afkeur voor de APK. Bovendien verbetert het zicht enorm met een goede lichtsterkte.

Ook stellen wij de lampen af op de goede hoogte. Hierdoor blijft in het donker alles overzichtelijk voor de bestuurder, en verblindt u uw tegenligger niet.

Bel ons op 026 – 303 9 306 om een afspraak te maken.
Appen kan ook via het nummer 06 – 51 67 22 77. Wij reageren meestal meteen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *