Havelandseweg 8F, 6991 GS, Rheden
026 - 303 9 306
06 51 67 22 77

Aankoopkeuring

Een aankoopkeuring voor tweedehands auto’s is altijd aan te raden. Zowel handelaren als particuliere verkopers weten vaak niet exact wat er mis is met de auto. Zij verkopen hun occasions gelukkig meestal niet bewust met gebreken, maar weten vaak het bestaan er van niet.

Bij een aankoopkeuring bij Boele & Van Emden wordt de auto helemaal nagekeken. Hieruit ontstaat een rapport, waarop alles netjes is aangegeven. Vanzelfsprekend geven wij ook aan wat de kosten zijn om de gebreken te herstellen. Als er door ons niets gevonden wordt, krijgt u een blanco keuringsrapport mee, en kunt u de auto met een gerust hart aanschaffen.

De tijd die een aankoopkeuring in beslag neemt is bij ons ongeveer anderhalf uur. Als u van te voren een afspraak maakt, kunt u er op wachten, maar ’s morgens brengen, ’s avonds ophalen is ook prima.

De prijs van een aankoopkeuring bij Boele & Van Emden is 90 euro, inclusief BTW. Hiervoor krijgt u ook het keuringsrapport mee, en de kosten die noodzakelijk zijn om de auto weer in perfecte staat te brengen. Als de reparaties door onze keurmeester worden uitgevoerd, is de auto meteen weer klaar voor een nieuwe APK. Het afmelden van de auto verzorgen wij ook.

Het blijkt enorm te helpen bij het onderhandelen om een aankoopkeuring te kunnen overleggen. De verkoper kan zelfs nog een second opinion aanvragen bij een autogarage van zijn keuze, om ons rapport te verifiëren. Wij staan achter ons werk en we zijn altijd bereid om telefonisch onze bevindingen toe te lichten!