Havelandseweg 8F, 6991 GS, Rheden
026 - 303 9 306
06 51 67 22 77

BMW-Specialist

Van de 3200 CS naar de E30 en van de E46 naar de G30 en alles wat daar tussen zit!

Toen Boele & Van Emden hun eerste BMW restaureerden, waren ze nog knapen. In de loop der jaren verdwenen steeds meer opknappertjes in hun loods, om er dagen, weken of zelfs maanden later, als nieuw uit te komen. Het was een 3-serie, een E36.

Voor de young-timers, oldtimers en ook echte klassiekers werd altijd een liefhebber gevonden, waardoor Boele & Van Emden hun hobby konden voortzetten met de volgende BMW.

Het duurde niet lang totdat er ook auto-eigenaren naar hen kwamen, met de vraag of zij hun klassieke BMW wilden opknappen, herstellen, restaureren of repareren. Bijna altijd zeiden ze ‘ja’, zelfs af en toe tegen andere merken.

Van Emden leerde de kneepjes van het vak doordat hij bijna tien jaar in vaste dienst was bij de officiĆ«le BMW-dealer. De eerste jaren werd hij regelmatig bijgestaan door zijn collega’s, maar steeds vaker kwamen zijn collega’s aan hem hulp vragen.

Boele speurde het internet af en haalde in heel Europa de meest aftandse auto’s op, waar telkens nieuwe uitdagingen aan te ontdekken vielen, menigmaal tot frustratie van Van Emden. Maar elke keer kregen ze het weer voor elkaar: prachtige, gerestaureerde BMW’s die de garage uitrolden.

Het onvermijdelijke kon niet uitblijven: Boele & Van Emden begonnen een autobedrijf. In Rheden, Gelderland, vlakbij Arnhem, Zutphen en Duiven, vonden zij een prachtige bedrijfshal op het verrassend groene industrieterrein Haveland. Daar hopen zij nog jarenlang hun liefhebberij door te zetten: met een autogarage voor alle merken, en als specialisme BMW.

Tegenwoordig is de vaste klantenkring van Boele & Van Emden stevig. Gelukkig is er altijd ruimte voor meer. Heeft u een BMW, niet zo jong meer, en wilt u onderhoud of herstel? Bel ons gerust.

Wij focussen voornamelijk op auto’s van 10 jaar en ouder, maar draaien onze hand niet om voor nieuwere modellen. En als u een klassieke BMW in de schuur hebt staan die u al jaren geleden had willen opknappen, zijn wij alleen al als liefhebber geĆÆnteresseerd.