Havelandseweg 8F, 6991 GS, Rheden
026 - 303 9 306
06 51 67 22 77

Autobanden

Zowel zomerbanden, winterbanden en all-seasons moeten van goede kwaliteit zijn. Bij Boele & Van Emden gebruiken wij enkel banden van a-merken, zoals Bridgestone en Hankook. Als u minder wilt uitgeven, maar toch een uitstekend merk onder de auto wilt hebben, raden wij graag Vredestein aan. Het voordeel van deze klasse banden is niet alleen betrouwbaarheid, maar ze gaan ook langer mee, wel meer dan 10.000 kilometer extra!

Omdat volgens de APK banden niet minder dan 1.6 millimeter profiel mogen hebben, bij alle soorten banden, en dat niet alleen een afkeur, maar ook een boete tot gevolg kan hebben, zullen wij u bij elke controle adviseren over de banden. Zo gaat u altijd veilig de weg op.

In onze ruime bandenopslag bewaren we uw zomerbanden in de winter, en vice versa. Wij kunnen kunnen uw banden halfjaarlijks wisselen, maar omdat een wielenwissel minder tijd kost dan een bandenwissel, raden wij onze klanten meestal aan een extra setje velgen aan te schaffen. Wij hebben een aantal sets op voorraad, kijk maar onder aanbod, en klik op ‘velgen’.

De prijs van nieuwe autobanden is afhankelijk van een aantal factoren. De grootte, het formaat, maar ook de diameter van de velg. Boele & Van Emden heeft ervaring met alle soorten en maten banden, ook de speciale maten. Het balanceren van nieuwe banden doen wij meteen, om trillingen te voorkomen.

Dus maak een afspraak en rij uit Arnhem op zomerbanden naar Rheden en vertrek weer op de winterbanden. Of kom uit Zutphen op versleten banden en rijd op nieuwe weer weg! Omdat wij altijd op afspraak werken, kunt u onder het genot van een kopje koffie rustig wachten tot de nieuwe banden onder uw auto zitten.