Havelandseweg 8F, 6991 GS, Rheden
026 - 303 9 306
06 51 67 22 77

Autopech

Autopech

Lek...

Als je met pech langs de weg staat, is het begrip ‘mobiliteit’ plotseling niet meer zo vanzelfsprekend. Je moet afspraken afzeggen, en hopen dat iemand je wil, en vooral kan helpen.

Bij problemen als lekke banden, kapotte radiatoren, defecte filters, geknapte distributieriemen en losgeraakte brandstofslangen is de enige mogelijkheid om de auto zo veilig mogelijk langs de kant van de weg te parkeren, en de telefoon te pakken om een autobedrijf te gaan bellen.

Sta je nou met pech in Gelderland, dan helpt Boele & Van Emden graag. Met onze auto-ambulance en basisgereedschap komen wij ter plaatse om te onderzoeken of we de auto rijklaar kunnen maken voor de kilometers naar onze autogarage. Zo niet, dan laden wij je wagen op de trailer en vervoeren we hem naar onze autogarage in Rheden.

Als BMW-specialist hebben wij alle software in huis om de auto uit te lezen en met onze mobiele gereedschapskist kunnen wij veel storingen ter plaatse oplossen. Wij beperken ons niet tot BMW, anders zouden wij immers geen universele autogarage zijn! Volkswagen, Peugeot, Fiat en alle andere merken zijn net zo welkom. Onlangs nog vervingen wij een lekke band op een Mercedes-Benz.

Lek...

Bij een lekke band schieten wij soms een prop in de band, als tijdelijke oplossing om de auto naar de garage te rijden. Voor BMW hebben wij een heel stel banden op voorraad, dus als u ons belt is het handig om alvast de maat van de band bij de hand te hebben. Met een beetje geluk komen wij ter plaatse de band vervangen en kunt u zo weer verder rijden.

Grotere problemen zoals hierboven genoemd hebben toch echt de onverdeelde aandacht van één van onze monteurs nodig. Een leenauto is meestal mogelijk. Ons bedrijf zit dichtbij het station, dus als u het comfortabeler vindt om met het openbaar vervoer te reizen, zetten wij u daar af, om op een later tijdstip uw auto op te halen.

Van Zutphen tot Arnhem, en van Doetinchem tot Nijmegen – Boele & Van Emden helpt je weer op weg!