Havelandseweg 8, 6991 GS, Rheden
026 - 303 9 306
06 51 67 22 77

Home

Over Boele & Van Emden

Autobedrijf Boele & van Emden in Rheden, Gelderland, is gevestigd op twee minuten rijden van de snelweg Arnhem – Zutphen.

Boele & van Emden is als autobedrijf specialist in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s, en in het bijzonder van BMW. Onze uitstekend opgeleide monteurs hebben een schat aan ervaring. Door deze ervaring, zowel met BMW als met alle andere merken, kunnen ze met behulp van professionele apparatuur en gereedschap een correcte diagnose stellen, en benodigde reparaties goed uitvoeren.

Bij autobedrijf Boele & van Emden is altijd een keurmeester aanwezig om de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuringen, beter bekend als APK, uit te voeren.

Soms is het probleem met uw auto eenvoudig op te lossen, dus ook voor bijvoorbeeld een vervelende lekke band kunt u bij Boele & Van Emden terecht. Uw zomerbanden vervangen door winterbanden? Of andersom? Doen we! Lees meer over onze werkplaats en werkwijze onder autogarage.

Kennis & kunde

Boele & Van Emden heeft kennis van alle automerken, en is bovendien specialist in BMW. Wij repareren, herstellen en restaureren uw auto, en tevens klassieke BMW’s.

Kwaliteit

Als wij een klus aannemen, kunt u ervan uitgaan dat deze met alle aandacht en zorg wordt uitgevoerd. Wij komen onze afspraken na, en wij leveren ons beste werk.

Service

Als full-service autogarage biedt Boele & Van Emden u een haal- en breng service. De auto start niet meer? Te weinig tijd om naar de garage te komen? Wij halen uw auto op, en brengen hem weer thuis.

Werkwijze

Boele & Van Emden werkt enkel op afspraak. U kunt langskomen bij onze bedrijfshal na een telefoontje, een appje of een mailtje. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit van het onderhoud en de reparaties, en kunnen wij altijd onze afspraken nakomen.